Trix DrawingCenter

Trix DrawingCenter 7 är en avancerad dokument- och ritningsvisare som snabbt och smidigt kan visa cad-filer för den som inte har eget cad-program. Granska, kommentera och skriv ut ritningar och andra tekniska dokument snabbt och enkelt var du än befinner dig.

Beskrivning

Beskrivning

Trix DrawingCenter 7 är en dokumentvisare som låter dig granska, kommentera och skriva ut ritningar i hundratals olika filformat på. Den har skapats för dem som har behov av att öppna, titta, markera, mäta, jämföra och skriva ut ritningsfiler.

Granska, kommentera, skriva ut och dela

Trix DrawingCenter 7 är en av marknadens snabbaste dokumentvisare och verktyget för dig som arbetar med granskning av konstruktionsarbeten i en digital miljö.
Med detta verktyg kan du på ett enkelt sätt granska, kommentera och skriva ut ritningar och andra tekniska dokument utan att ha tillgång till det program de skapats i. Detta innebär vidare att du och dina medarbetare kan dela dokument med varandra och att samarbetet på företaget förenklas utan dyra cad-program.

Trix DrawingCenter 7 är en avancerad dokumentvisare som står sig väl i konkurrensen. Den klarar de vanligaste ritningsformaten och används med fördel av alla som inte har applikationsprogram som cad-system. Senaste tillskottet av ritningsformat är Microstations dgn-format.

Kundnytta

Kundnytta

Funktionerna är heltäckande och innefattar dessa huvudfunktioner:

Gör det möjligt att enkelt arbeta med skannade ritningar, inga avancerade cad-program behövs
Snabb, enkel och prisvärd dokument- och ritningsvisare, mycket billigare än att köpa cad-program
Kommentera filer med rödändring och anteckningar för att sedan dela dem med andra
Jämför två versioner av en ritning automatiskt och få direkt kontroll, effektivt
Alla kan notera och mäta i ritningen och ha tillgång så allt blir korrekt
Arbeta i ett enkelt och användarvänligt gränssnitt, samma som Microsoft Office

Funktioner

Funktioner

Trix DrawingCenter 7 har alla verktyg och funktioner du behöver för att granska och använda dina tekniska dokument.

Skriv ut hela ritningen, särskilda layouter eller detaljer, i de storlekar och skalor som fungerar för dig
Annotera med text, linjer, lådor eller moln för att ge kollegor instruktioner, revideringar och feedback
Jämför två versioner av samma dokument och se skillnaderna automatiskt
Gör yt- och längdmätningar samt ta ut summan av areor
Konvertera AutoCAD-filer och plott-filer till PDF, komplett med din märkning
Lägg till din egen anpassade vattenstämpel eller sidhuvud på dina utskrifter
Öppna både 2D- och 3D-dokument. Panorera, ta bort dolda linjer, skugga och ändra 3D-banor

Skärmskott
Teknik

Teknik

Följande tekniska egenskaper är viktiga:

Vilka format stöds?

Trix DrawingCenter 7 stödjer AutoCAD R12-2015 och format som dwg, dxf, dwf, dgn, hpgl (plt), pdf/a samt fler än hundra rasterformat som till exempel tiff, bmp, gif, jpeg, cals och jedmics c4.

Systemkrav

Operativsystemet Windows 7 eller senare
Stöd för 32-bitar eller 64-bitar

Licensiering

Licensiering

Trix Systems License Manager ger dig direkt kontroll över dina Trix-licenser, och ger dig en snabb överblick över hur många licenser som finns tillgängliga av ett program och hur många av dessa som används. Det är möjligt att administrera licenserna, exempelvis omfördela licenser eller ändra antalet licenser genom att tillföra nya licenskoder.

Trix Systems License Manager är en produkt du som kund vanligen inte kommer i kontakt med så ofta. Den har dock en viktig roll då den fungerar som en nyckel till dina Trix-produkter. Trix Systems License Manager används vid installation och uppdatering av produkten, eller då du vill utöka antalet licenser. Med Trix Systems License Manager får du en överblick över hur många licenser som finns tillgängliga av ett program och hur många av dessa som används.

Internet används för aktivering av licenser. Aktiveringen är viktig, eftersom den skapar en nyckel till dina Trix-produkter. Utan licensnyckel – ingen tillgång till produkten.

Licensvillkor

De olika marknadskraven leder till behovet av olika licenstyper. Dessa ingår också i det avtalsformalia som varje kund tar del av och kan av detta skäl inte förändras annat än genom noggrann kontroll av nuläget. Villkor för de olika licenstyperna skall anges i licensavtalet.

De olika licenstyperna är:

Singellicens (SUL = Singel User License): En singellicens fungerar endast på en och samma dator.

Namngiven licens (NUL = Named User License): En licens för kontinuerligt kontrollerade namngivna användare. Skillnaden mot SUL är att dessa knyts till en registrerad användare som kan logga in i Trix-program.

Systemlicens (SITE = systembaserad licens): Licenser för produkter som är inbakade i kundens system där licenshanteringen inte finns tillgänglig kontinuerligt, utan består av en enklare installationsregistrering i klienten. Kräver skriftligt avtal med kunden och årsvis uppföljning, och avsett för stora volymkunder.